Den firbeinte

De firbeinte vennen ser nok vår verden fra et aldri så lite hundeperspektiv. I Sasha sin lille verden handler det meste om ego. Oppmerksomhet og kos. Sasha har forlengst kommet i de voksnes rekker. I sommer ble hun 6 år, god og rundt men godt trent.

Sasha skriver: «Skal dagen være fullkommen må jeg få en tur i marka. Det er det beste jeg vet. Helst gå fritt! Da kan jeg snuse og observere det jeg vil. Morten vil ofte jogge eller løpe, da tenker jeg bare – han om det.

Ellers så trives jeg hjemme, helst i senga til Jeanett & Morten. Da får jeg skjønnhetshvilen min. Når de er hjemme skal jeg selvfølgelig ligge i armkroken og ha full oppmerksomhet. Dette kaller jeg perfect day«.

Ofte får jeg lov til å være med på fotballkamper. Det er Jeanett som passer på meg da, mens Morten løper som en hylende gris utpå der. Det beste med å være med på kamper er at jeg får masse oppmerksomhet fra guttene på laget. Det er trivsel det!

Jeg syns generelt at gjengen er flink til å ta meg med på det som skjer. Under ser du et bilde fra en kajakktur på leirskolen (Saltøya).

– Sasha –

 

Legg igjen en kommentar